Terug

Bh die borsten uit elkaar houdt?

J. Wackers

Goedendag,

 

Afgelopen week zag ik bij wie trouwt mijn zoon een bijzonder ding. Blijkbaar bedoeld om tijdens het slapen ervoor te zorgen dat de borsten elkaar niet raken. Daardoor zou je geen rimpels in je decolete krijgen. Nu is dat niet precies wat ik zoek, maar wel iets dergelijks. Ik zoek een bh die ervoor zorgt dat hoe ik ook beweeg, mijn borsten uit elkaar blijven. Om duidelijker te zijn, ik wil geen 'spleetje'.  Ik heb een goed bh gekocht in een prima zaak, als ik hem aan doe en ik sta stil en rechtop voor de spiegel zit het helemaal prima, maar zodra ik in beweging ben gaat het weer mis. Nu zag ik dus op tv dat er toch wel oplossingen moeten zijn hiervoor. Heeft iemand een idee? Hoop dat mijn vraag duidelijk genoeg is.

 

Vriendelijke groet en alvast bij voorbaat dank voor een reactie.


1 Antwoord

Antwoord van Van Beek Bodyfashion

Goedendag mevrouw Wackers,

De Anti-Rimpel bh waar u over spreekt is inderdaad in de handel, het is een soort bh zonder cups en als die gedragen wordt tijdens de slaap, ontstaan er 's nachts geen verticale rimpels die bij het opstaan (en de rest van de dag) zichtbaar zijn. Het ziet er een beetje apart uit maar het werkt echt! Deze bh's zijn te koop bij Van Beek Mode in Voorthuizen.

En het is zo moeilijk te zeggen welke bh's u heeft gepast waarvan de cups wat verder uit elkaar staan. Bij veel bh's zitten de beugels helemaal of bijna tegen elkaar aan. Een grotere afstand ertussen zou dan zijn wat u zoekt. Een afstand van ± 4 a 5 cm zijn ook te koop bij diezelfde Van Beek Mode. De afstand tussen de beugels verschillen per merk en model. Als u misschien wilt laten weten welke maat u zoekt en of de bh beugels moet hebben of niet, wel of niet voorgevormd, dan kunnen we u ongetwijfeld verder helpen. Ook is het handig om te weten of het bedoeld is voor incidenteel gebruik of dagelijks. We hebben nl. ook wat handigheidjes die voor sommige situaties ideaal zijn. En anders kan ons atelier ingrijpen.

We helpen u graag even verder.

Met vriendelijke groeten,

Team Van Beek Mode Voorthuizen