Tothem Underwear for Men


Postbus 22096 1100 CB Amsterdam
020 625 3074 Klik om te bellen

Over Tothem Underwear for Men

Tothem Underwear in Amsterdam is vanouds het adres voor kwaliteits mannen ondergoed en badmode. In onze winkel die van 1928 tot 2012 gevestigd was op een legendarische plek naast het Koninklijk Paleis in het centrum van Amsterdam boden wij een groot assortiment van vele merken. Hieruit hebben wij een selectie gemaakt van de beste merken; o.a. Olaf Benz, Manstore, Mundo Unico, Eros Veneziani, Brynje, Karl Lagerfeld Beach. Olaf Benz en Manstore hebben het predicaat 'Made in Germany' en zijn van topkwaliteit. Uitgevoerd in de mooiste stoffen en met de perfecte pasvorm. Zit bijzonder lekker, voelt top en staat geweldig. Luxe voor een mooie prijs.
En dat mag gezien worden. Ons aanbod is van een klassieke slip tot een trendy boxer en van een vintage gaatjes-singlet tot een lange mouw shirt met zijde. Maar ook het adres voor de iets meer gewaagde modellen als jock straps, strings of bodies. Sinds jaar en dag kijk je bij Tothem Underwear voor mannen ondergoed en sexy heren lingerie. En waar je graag terugkomt voor een goede service. De winkel is sinds 2012 overgegaan in een webshop.
KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN? Als bezoeker van lingerie-info.nl krijg je 15% korting op je eerste bestelling: code NW%dmtAw4

Foto's

Is er iemand jarig? Leuk cadeau 'happy birthday boxer'
Tothem Underwear winkel
Camel Active

Lingerie voor mannen

Badmode
Fuctioneel ondergoed
Sexy ondergoed

Onze locatie

Logo Tothem Underwear for Men

Tothem Underwear for Men

Tothem Underwear for Men


Postbus 22096 1100 CB Amsterdam
020 625 3074 Klik om te bellen