Therapeutisch Centrum De Berekuyl


Reigershofweg 1a 3849 RT Hierden
0341453177 Klik om te bellen

Over Therapeutisch Centrum De Berekuyl

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KISS/KIDD en dry needling. Sinds 2011 is De Berekuyl pluspraktijk voor de volgende zorgverzekeraars: Achmea, CZ, Menzis en De Friesland.

Naast de verschillende therapieën die de De Berekuyl biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. De Berekuyl is erg blij met de samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel en heeft hiertoe de leerstoel: ‘Inspanningsimmunologie en chronische vermoeidheid bij gezonden en zieke mensen’ geïnstalleerd.

Wij zijn trots als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie maar ook voor specifieke manueel therapeutische indicaties of kinder/baby consulten.

Daarnaast is er een winkel, waar uitsluitend op afspraak diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen.

In De Berekuyl werken wij met een sterk team om elke klacht deskundig te behandelen eventueel multidisciplinair (waarbij meerdere specialismen betrokken zijn).
Kwaliteit heeft daarbij onze grote aandacht met?als doel een zo goed en zo effectief mogelijke?manier van behandelen. Onze therapeuten volgen nieuwe?ontwikkelingen op de voet en gaan hier actief?mee aan de slag. Onze fysiotherapeuten volgen continu bij- en nascholingen conform de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.

De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt sinds vorig jaar september over 7 behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel toegankelijke apparatuur en een verwarmd buiten zwembad inclusief kleedruimte.

Heeft u toch nog vragen kunt u ons telefonisch of per email bereiken.

Foto's

Therapeutisch Centrum De Berekuyl in het kort

Protheses

Borstprothese
Prothese badkleding
Prothese lingerie

Overige diensten

Therapeutische, elastische kousen en compressiehulpmiddelen

Onze locatie

Therapeutisch Centrum De Berekuyl


Reigershofweg 1a 3849 RT Hierden
0341453177 Klik om te bellen