SuperBra


Zwaanshals 274 3035 KM Rotterdam
0107370218 Klik om te bellen

Over SuperBra

Bij SuperBra kan je terecht voor lingerie en badmode vanaf omvang 60 en t/m O.

SuperBra maakt lingerie shoppen weer leuk! Tijd voor vrolijke kleuren en mooie modellen die je geen rib uit je lijf kosten. Met 96 maten op voorraad en deskundig advies zorgen we dat jij ook 'your perfect fit' vindt.

Je vindt ons aan de hippe Zwaanshals in Rotterdam. Tussen de vintageshops, kook- en hobbywinkels vind je onze winkel. Wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt, in onze etalage staan bijvoorbeeld drie verschillende huidskleuren en lichaamstypes. Moet je wachten op iemand die staat te passen? Drink een kopje koffie op ons vintage wachtbankje.

Bij SuperBra zorgen we dat je je volledig op je gemak voelt. Neem als het kan de tijd voor een uitgebreide brafitting. In onze ruime en comfortabele paskamers vinden we niet alleen de maat, maar ook het model dat 'your perfect fit' is. En heb je die gevonden, dan hoef je niet te schrikken van de prijs, want bh's zijn kosten bij ons tussen de 45 en de 70 euro. 

Winkel je het liefst online? Dan ben je van harte welkom op onze webshop, waar ons volledige assortiment verkrijgbaar is en waar we je met filmpjes en foto's uitleggen hoe je een bh goed moet aantrekken (daar komt meer bij kijken dan je denkt!) en hoe je bij jezelf kan checken of je bh goed zit.

Foto's

De winkel

Onze locatie

SuperBra


Zwaanshals 274 3035 KM Rotterdam
0107370218 Klik om te bellen