Naron


Veemarktstraat 47 4811 ZD Breda
076 5140778 Klik om te bellen

Over Naron

Als je een grote cupmaat of prachtige rondingen op andere plekken hebt, dan zijn wij jouw oplossing. De juiste BH-maat vinden is een uitdaging voor meer dan 70% van alle vrouwen. Als je een grote cupmaat hebt is het vaak helemaal een zoektocht. Stop met zoeken! Wij hebben een groot assortiment betaalbare grote maten lingerie en badkleding.

Lingerie

In de winkel in Breda en online, koop je bij ons je grote maten lingerie. Van sexy setjes tot basics. Voor slankere vrouwen met een grote cupmaat én voor plussizes met een cupmaatje meer. We hebben BH's vanaf omvang 60 en van cup DD/E tot cupmaat O. Slips gaan van maat XS tot 4XL. Bij ons vindt je hippe bh’s die de perfecte support geven door de goede maat en pasvorm. Als je BH maar goed zit! Dan voel jij je lekker en ben je op z’n mooist.

Badkleding

Hippe bikini’s in grote cups, tankini’s, badpakken, ook corrigerend en strandjurkjes … You name it. Als de zon gaat schijnen, je in de winter op vakantie gaat of gewoon omdat je graag zwemt: je wilt badkleding waarin jouw curves het beste uitkomen. Het hele jaar hebben wij de laatste trends grote maten badmode. Door de perfecte fit en style voel jij je zelfverzekerder en sexier dan ooit. Ook in je bikini vanaf omvang 65 en vanaf cup DD/E.

“An extra cup of service”

Onze missie is dat alle vrouwen en meisjes met een grote cupmaat de perfecte BH support ontdekken. Echt waar, een BH kan lekker zitten! Wij laten het je voelen met al onze tips & tricks en jarenlange ervaring. We adviseren je met passie en humor.

Je kunt onze adviezen ook thuis ontvangen als je met ons een virtuele passessie afspreekt. Zo verlagen wij onze CO2-voetafdruk, wat beter is voor het milieu. Na een fysieke of virtuele passessie ervaar je dat goedpassende BH’s je slanker maken en dat nek- en schouderklachten verdwijnen. Wij verkopen geen BH’s, we geven zelfvertrouwen!

Experts

Team Naron leden zijn zelf ervaringsdeskundig en weten alles van pasvormen, fittings en fashion. Dát maakt ons toonaangevend in lingerieland. Vrouwen reizen voor deze expertise uit heel Nederland en België naar Breda. Lingeriemerken en fabrikanten vragen vaak onze feedback op hun producten. Wij gaan voor een wereld vol trotse vrouwen en body positivity!

Foto's

Naron in het kort

Lingerie voor vrouwen

Bruidslingerie
Corrigerend ondergoed
Diverse modellen slips, Badkleding (bikini’s, tankini’s, badpakken, accessoires)
Functioneel ondergoed
Lingerie setjes
Sexy ondergoed
Strings

BH's

Funtionele bh's
Sexy bh's
Sport bh's
Strapless bh’s
Zwangerschaps bh's

Protheses

Coupeuse, o.a. mogelijkheid tot inzetten prothesezakje

Overige diensten

Allerlei handige lingerihulpjes, Coupeuse met o.a. mogelijkheid vermaken tot voeding bh of inzetten prothesezakje
Geschenken
Kadobonnen
Massageolie

Onze locatie

Naron


Veemarktstraat 47 4811 ZD Breda
076 5140778 Klik om te bellen