kledingwinkel Silco Fashion


Hoogstraat 103-105 3111 HD Schiedam
010-4737646 Klik om te bellen

Over kledingwinkel Silco Fashion

Kledingwinkel Silco Fashion


Silco Fashion is opgericht in 1984 in schiedam door Sylvia van den Heuvel, sinds 2010 heb ik er een winkel bij op de hoogstraat pand 105 gespecialiseerd in mannenondergoed met bekende merken zoals, ES, Addicted, Hom, Sapph, Body-art, Brunotti, Andrew Christian, Mundo Unico, Code 22, PPU, Sven Joyment, Diesel en Bolas.

Erotische kleding

Ik verkoop in pand no 103 vrouwvriendelijke producten zoals, erotische kleding (lingerie), toys en lustopwekkers. Ik ben als vrouw altijd zelf aanwezig dus altijd voor de vrouw laagdrempelig.
Kom eens kijken in Schiedam naar mijn beide winkels.

Wij maken van uw droom werkelijkheid

Een sexy outfit is ideaal om je partner mee te verrassen. Voor vrouwen is het sexy om deze kleding aan te trekken en hun man mee te verrassen. Hij zal zijn ogen niet van je kunnen afhouden. Je sexy kleding accentueert je rondingen en laat met sommige modellen ook delen van je lichaam zien. Dat is zeer opwindend! Je man vindt het heerlijk om je sexy outfit uit te trekken en je daarna te belonen. Jullie hebben allebei heel veel plezier van de sexy en kinky kleding. Ook ideaal om te gebruiken bij een sexy feest in een club. 

kledingwinkel Silco Fashion in het kort

Lingerie voor mannen

Nachtmode
Sexy ondergoed
String

Lingerie voor vrouwen

Lingerie setjes
Sexy ondergoed
Strings

BH's

Sexy bh's

Overige diensten

Beenmode
Massageolie
Speeltjes

Onze locatie

kledingwinkel Silco Fashion


Hoogstraat 103-105 3111 HD Schiedam
010-4737646 Klik om te bellen