Evenstars Lingerie


Haarlemmerdijk 21 1013 AK Amsterdam
020 624 3876 Klik om te bellen

Over Evenstars Lingerie

Wees welkom in de webshop en de lingeriespeciaalzaak  

Evenstars Lingerie is een intieme lingeriespeciaalzaak op een super gezellige locatie op de Haarlemmerdijk 21, Amsterdam. De lingerie-, badmode-, (nacht)mode-, beenmodecollecties, accessoires en kunst zijn te vinden in de lingeriespeciaalzaak. Kom binnen en beleef de winkel met boudoir uitstraling en geniet van al het moois, deskundig lingerie advies en persoonlijke service. Er zijn ruime paskamers aanwezig, met kimono's en sloffen. Tenminste 1 paskamer is rolstoel- en kinderwagen toegankelijk. In de lingeriespeciaalzaak kunnen er ook persoonlijke bestellingen worden geplaatst, bijvoorbeeld als blijkt dat na het passen en vinden van je favoriete BH blijkt dat je dezelfde BH graag in een andere kleur wilt. Weet je al wat je wilt en ken je jouw merk, maat en shape? Dan kun je ook heel goed in de webshop terecht. We pakken jouw bestelling graag in als een cadeau, wel graag voor het afrekenen vermelden bij de opmerkingen!

Op Facebook, Pinterest en Instagram is Evenstars Lingerie ook te vinden met leuke posts, de nieuwste items & informatie over Sale. En stuur ons een berichtje als je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Onze maten en de juiste pasvorm 

Wij verkopen BH's in de cupmaten A t/m K. De omvangsmaten beginnen bij 60/65 en lopen t/m cupmaat J door t/m omvangsmaat 95. Bij cupmaat K gaan we t/m 80K. In de lingeriespeciaalzaak kunnen wij je uitgebreid helpen aan de juiste pasvorm en maat en luisteren we naar jouw wensen. Als blijkt dat je een cupmaat groter nodig hebt, dan verwijzen wij je door naar onze ervaren collega onderneemsters die gespecialiseerd zijn in BH maten boven 80K en/of grotere omvangsmaten. 

Topmerken en unieke designers

Bij Evenstars Lingerie wordt lingerie van zowel vertrouwde topmerken als unieke ontwerpers verkocht. De collectie in de lingeriespeciaalzaak wordt ieder seizoen met zorg uitgekozen op stijl, functionaliteit en kwaliteit en je kunt er terecht voor lingerie in een brede matenrange en deskundig lingerie advies. Bij Evenstars Lingerie verkopen we topmerken zoals Aubade, Freya, Fantasie, Wacoal, Elomi, Marie Jo, PrimaDonna, B.Tempt'd, Rosa Faia en Anita. En bijzondere items van unieke designers. Deze merken blinken uit door vakmanschap, creativiteit en unieke designs. 

Naast de nieuwste seizoens collecties en unieke designer items heeft Evenstars Lingerie ook een mooie basis lingeriecollectie, lingerie en beenmode in meerdere nude kleuren en handige basiskleuren, top comfort lingerie, beenmode, badmode (in het seizoen), shapewear, sportwear, zwangerschapslingerie, cadeaubonnen, nachtmode, handige lingerie verzorgingsproducten en (erotische) accessoires. 

Foto's

Evenstars Lingerie

Evenstars Lingerie in het kort

Lingerie voor vrouwen

Badjassen
Badmode & Nachtmode
Corrigerend ondergoed
Functioneel ondergoed
Lingerie setjes
Sexy ondergoed
Strings

BH's

Funtionele bh's
Sexy bh's
Sport bh's
Zwangerschaps bh's

Overige diensten

Beenmode
Geschenken
Kunst en accessoires
Massageolie
Speeltjes

Onze locatie

Evenstars Lingerie


Haarlemmerdijk 21 1013 AK Amsterdam
020 624 3876 Klik om te bellen