Bella Bodyfashion V.O.F.


Nagel 68A 8321 RG Urk
06 24842253 Klik om te bellen

Over Bella Bodyfashion V.O.F.

Lingerie van Bella Bodyfashion

Een bezoek aan onze lingerie winkel is een echte ervaring. Naast een ruim aanbod aan premium lingerie, nachtkleding en badmode van de nieuwste collecties vind je bij ons ook de aandacht die nodig is om te slagen voor een lingerie set welke afgestemd is op jou eigen lifestyle.

Persoonlijk Lingerie Advies

Onder het genot van een kopje thee zoek je uit de nieuwste collectie lingerie een stijl en pasvorm uit die bij jou het meeste aansluit, uiteraard is hierbij het persoonlijk aanmeten en advies van onze stylisten niet alleen noodzakelijk maar ook zeer prettig vanwege de ruime paskamers waarin je jezelf kan zijn. Een beha moet op elk moment lekker zitten. Alleen een beha die goed zit, doet wonderen voor je zelfvertrouwen.

Specialist in Grote maten

Smalle omvang maar grote cup? of juist een kleine cup met een wat grotere omvang of gewoon allebei? Het zijn de speciale maten welke het moeilijkste te vinden maar ook aan te meten zijn.
Dit is dan ook de reden waarom de meeste lingerie winkels deze maten niet hebben omdat de kans op fouten hier zeer groot is. Bella Bodyfashion is echter een lingerie speciaalzaak waardoor wij jou kunnen adviseren en helpen bij het vinden van jou perfecte BH. Door onze ervaring kunnen wij uit het ruime aanbod in de winkel de juist snit kiezen afgestemd op jou smaak. Geen gemakkelijke opgave wanneer je zoiets alleen zou moeten doen.

Bella Bodyfashion V.O.F. in het kort

Lingerie voor mannen

Badmode
Fuctioneel ondergoed
Sexy ondergoed

Lingerie voor vrouwen

Bruidslingerie
Corrigerend ondergoed
Functioneel ondergoed
Lingerie setjes
Sexy ondergoed
Strings

BH's

Funtionele bh's
Sexy bh's
Sport bh's
Zwangerschaps bh's

Protheses

Prothese badkleding
Prothese lingerie

Overige diensten

Beenmode
Geschenken

Onze locatie

Bella Bodyfashion V.O.F.


Nagel 68A 8321 RG Urk
06 24842253 Klik om te bellen