Lingerie Styling

Lingerie is ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooier te maken, de vrouw meer zelfvertrouwen te geven en haar tegelijkertijd te ontlasten van het gewicht dat zij elke dag met zich mee moet dragen. Een Lingeriespeciaalzaak kan U helpen om de perfect passende BH te vinden. Maar wat is nou eigenlijk een Lingeriespeciaalzaak? en wat onderscheid hen met de gewone Lingeriewinkel?

Een Lingeriespeciaalzaak is een Lingeriewinkel met een Kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit label wordt gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleding van lingeriegroep Van de Velde (de makers van PrimaDonna en Marie Jo) volgden en een ruim en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken aanbieden.

Wat onderscheidt de Lingeriespeciaalzaak van een normale Lingeriewinkel?

1. Maat- en Stylingadvies

De Lingerie Styliste in de Lingeriespeciaalzaak geeft professionele maat- en stylingadvies. Ze bepaalt niet alleen de juiste maat, maar kijkt ook welke modellen het mooiste bij uw figuur passen en welke kleuren het beste bij uw garderobe.

2. Zeer ruim en breed assortiment

Een Lingeriespeciaalzaak heeft een zeer ruim en breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken in alle prijsklassen. Van de merken PrimaDonna, Marie Jo en Twist is het grootste deel van de collectie aanwezig in de winkel.

3. Comfortabel en discreet

De paskamers in de Lingeriespeciaalzaak zijn ruim en comfortabel en U wordt discreet geholpen.

4. Mystery Shopper

Twee keer per jaar ontvangt de Lingeriespeciaalzaak een mysteryshopper in de winkel die hen een onafhankelijke beoordeling geeft op algemene tevredenheid en Lingerie Styling.

Wat zijn de doelen van Lingerie Styling?

1. Luxe

Een persoonlijke assistente (de Lingerie Styliste) helpt U tijdens het winkelen en in de paskamer.

2. Maatwerk

De Lingerie Styliste neemt uw maat op en maakt een inschatting van de pasvormen en modellen die mogelijk bij uw lichaamsvorm passen.

3. Knowhow

De Lingerie Styliste heeft een professionele opleiding van de lingeriegroep Van de Velde (de makers van PrimaDonna en Marie Jo) gevolgd en heeft door haar ervaringen in de winkel veel knowhow van pasvormen, merken, modellen en verschillende lichaamsvormen.

4. Body Language

Elk lichaam is anders en elk model BH heeft weer een ander effect op uw figuur. De Lingerie Styliste kijkt dus naar de unieke kenmerken van uw lichaam en zoekt daarbij het perfecte model voor uw figuur.

5. Me time

Tijdens een Lingerie-Styling sessie is er 100% aandacht voor U. De Lingerie Styliste staat voor U klaar en U kunt al uw wensen aan haar kenbaar maken.

6. 100% comfort

In de paskamer merkt u het meteen: een goed passende BH zit meteen goed en goedpassende lingerie doet goed voor uw zelfvertrouwen en uw lichaam.

7. Onder vrouwen

Een Lingerie-Stylingsessie is het moment om uw grote en kleine frustraties uit te spreken. U wilt een voller decollete? Een kleinere boezem? Een slanker silhouet? Uw buikje verdoezelen? U kunt uw wensen kenbaar maken aan de Lingerie Styliste en zij zal U helpen uw doel te verwezenlijken.

8. Stylingadvies

Indien gewenst kan de Lingerie Styliste u ook adviseren op het gebied van Styling. Zij weet welke kleuren bij welke huidtype passen en welke kleuren goed combineren. Daarbij kan zij u adviseren over welk ondergoed het beste kan worden gedragen onder specifieke kleding, bijvoorbeeld 'welke slip past het beste onder die linnen broek'.

9. Verwennerij

Goede lingerie aanschaffen is een verwennerij voor Uzelf. Met de juiste lingerie gaat U stralend de winkel uit!

Op December 19, 2016