Zaterdag 6 april modeshow voor dames met een borstprothese bij KMI Home Care

Speciaal voor vrouwen met een borstprothese organiseert KMI Home Care in zaterdag 6 april een lingeriemodeshow. Diverse mannequins tonen tijdens deze show de nieuwste modellen lingerie en badkleding voor borstprotheses.

De modeshow, met lingerie van o.a. Marlies Dekkers, ABC Breast Care, Silima en Amoena, begint rond 13.00 uur en zal tot ca. 16.00 uur duren. De deur is vanaf 12.00 uur open. Na afloop van de modeshow is volop gelegenheid om vragen te stellen aan diverse adviseurs en om de getoonde lingerie en badkleding te passen. U kunt ter plaatse ook een afspraak maken om de getoonde kleding thuis te passen. Toegang tot de modeshow is gratis, aanmelden kan via mireille@kmi.nl of 030 – 6032971. Voor alle bezoekers staat een leuke goodiebag klaar.

In 2012 vond de eerste KMI modeshow voor protheselingerie plaats en deze goed bezochte show, krijgt nu dus een vervolg. In het assortiment lingerie en badmode voert KMI o.a. de merken Anita, ABC Breastcare, Silima, Cyell, Anita en Jamu. Daarnaast heeft KMI Home Care de mogelijkheid tot het aanmeten van (deel)borstprotheses.

Omdat iedere vrouw anders gebouwd is en andere wensen heeft, levert KMI Home Care ook daarin diverse modellen en merken. KMI Home Care is bovendien SEMH gecertificeerd, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren. Om het aanbod richting vrouwen met borstkanker te completeren, is sinds kort ook een geregistreerd huidtherapeute in dienst bij KMI Home Care, met ruime ervaring in de behandeling van (borst)kankerpatiënten. Denk daarbij aan advies en behandeling van uw littekenweefsel of lymfedrainage. Kijk op www.kmimammacare.nl voor alle informatie.

Op March 31, 2013