David Beckham lanceert onderbroekenlijn

Voetballer David Beckham treedt in de voetsporen van zijn vrouw Victoria en is aan het ontwerpen geslagen. Hij lanceert binnenkort een ondermodelijn voor mannen.

David Beckham liet zich voor zijn ondermodelijn, bestaande uit ondergoed en comfortabele kleding, inspireren door zijn samenwerking met Armani.

“Het idee om een eigen ondergoedlijn te ontwerpen speelde al lang. Armani vertelde me dat in 2007 hun bruto-omzet 16 miljoen euro bedroeg. Na de ondergoedcampagne van 2008 is de omzet gestegen naar 31 miljoen euro. Dit overtuigde me ervan dat er zeker een markt is voor mannenondergoed”, aldus David Beckham tegen Vogue.

Trots

“Ik heb samen met mijn team veel aandacht besteed aan de pasvorm, materialen en het ontwerp. Dit om de consument te verzekeren van een product dat goed zit en er goed uitziet. Ik ben dan ook erg trots op het eindresultaat. Ik kan niet wachten tot de mensen mijn nieuwe collectie zien”, zo vertelt Beckham.

Parfum

Beckham heeft naast zijn ondermodelijn ook plannen om in september samen met zijn zakenpartner Simon Fuller het parfum Homme by David Beckham te lanceren.

boxershort

Op May 23, 2011