Annadiva


Verwersstraat 62-64 5211 HX Den Bosch
073 851 2017 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in grote cupmaten (cup A t/m K)
Eigen merken: Annadiva Swim en Annadiva Lingerie
Snelle levering en uitstekende service

Over Annadiva

Annadiva

Annadiva heeft de mooiste lingerie en badmode voor ieder lichaam en elke cupmaat, van cup A t/m K en van omvangsmaat 60 tot 120. Bij Annadiva werken verschillende lingerie-experts die iedereen aan de perfecte lingerie en/of badmode kunnen helpen.

Annadiva heeft zowel een webshop als drie winkels verspreid door Nederland (Den Bosch, Amsterdam en Nijmegen). Wil je graag online bestellen, maar twijfel je over bijvoorbeeld jouw cupmaat of de pasvorm? De klantenservice van Annadiva staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Samen zoeken we jou ideale BH of bikini uit!

Het ontstaan van Annadiva

Mariëlle van der Loo is de eigenaresse van Annadiva. Het is haast ironisch dat juist Mariëlle, het brein en gezicht is achter Annadiva. Hier gaan namelijk jaren aan frustratie en onzekerheid over haar ‘grote cupmaat’ aan vooraf. Haar zelfbeeld veranderde toen zij eindelijk wél vond wat zij zocht. Vanaf dat moment durfde Mariëlle haar lichaam voor het eerst echt te omarmen en dat gunt zij iedere vrouw.

"Vanaf jonge leeftijd was ik onzeker over mijn lichaam.” Toch is juist haar achtergrond ook haar kracht. Nu voelt Mariëlle zich comfortabel in haar eigen lichaam én straalt zij zelf voor de camera. Mariëlle kiest er dan ook bewust voor om zélf in haar Annadiva collectie te poseren, samen met haar collegae. Het motto van Annadiva is "Choose to shine". Deze boodschap kun je alleen overbrengen als je het ook echt zelf voelt. "Ik ben moeder en ik heb geen ‘modellenlichaam’. Welke maat ik heb en hoeveel ik weeg, dat zegt niets over hoe mooi ik ben. Hoe ik mij voel en wat ik wil dragen; dat bepaal ik zelf.”

Aanbod van Annadiva

Bij Annadiva vind je bekende merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Aubade en Chantelle. Ook voor shapewear, nachtmode, beenmode en sportBH's kun je bij Annadiva terecht.

Eigen merken

Naast de verschillende merken die wij voeren, voeren wij ook drie eigen merken: Annadiva Lingerie, Annadiva Swim en Annadiva Nachtmode. Deze lingerie en badmode is ontwikkeld onder het motto: 'door vrouwen, voor vrouwen', waarbij de wensen van onze klanten centraal hebben gestaan. De lingeriecollectie van het eigen merk bestaat uit een basiscollectie in drie kleuren, waarbij comfort op één staat. De badmodecollectie bestaat uit meer dan 20 collecties met een ruime maatboog. Zo is er voor vrijwel iedereen wel een passende bikini of badpak te vinden.

Een grote of kleine cupmaat? Bij annadiva vind je jouw ideale BH, bikini of badpak!

“Iedere vrouw verdient het om zichzelf mooi te voelen, ongeacht je cupmaat!”

Choose to shine

Foto's

Annadiva Swim

Annadiva in het kort

Lingerie voor vrouwen

Badjassen
Badmode & Nachtmode
Badmode grote cupmaten
Badpak
Bikini
Bruidslingerie
Corrigerend ondergoed
Functioneel ondergoed
Lingerie grote cupmaten
Lingerie setjes
Sexy ondergoed
Strings

BH's

Balconette bh's
Beugel bh's
Funtionele bh's
Grote cup bh's
Sexy bh's
Sport bh's
Strapless bh's
Voorgevormde bh's
Zwangerschaps bh's

Overige diensten

Badmode
Beenmode
Nachtmode
Shapewear

Onze locatie

Annadiva


Verwersstraat 62-64 5211 HX Den Bosch
073 851 2017 Klik om te bellen